Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 236387 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2878 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Eugen Lupescu |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
ncn Membru

Data inscrierii: 22 Apr 2014 Mesaje: 124
|
Trimis: 14 Iun 2016 19:08 Download mesaj |
Titlul subiectului: Vand tub N 200/1000 Atlas Explorer |
|
|
|
Vand tub optic Newton 200/1000.
Istoria e simpla si scurta. A trebuit sa cumpar tot arsenalul pentru a putea pastra trepiedul cu montura. De tub nu ma folosesc si il scot la vanzare. Tubul, asa cu se vede si din poze, are capac, sina si inele de prindere, precum si luneta cautatoare. Mecanic este impecabil, optica cu praf. Telescopul l-am cumparat de la o familie care pretinde (si ii cred) ca l-au cumparat si tinut de pomana timp de 6 ani. Ii cred, pentru ca pe sina sunt doar cateva semne de fixare iar capul monturii unde se fixeaza sina nu prezinta deloc urme pe vopsea. O singura observatie, are o indoitura de 1 cm pe corp in partea de jos care nu afecteaza absolut deloc utilizarea. Este aproape inobservabila, iesind in evidenta in functie de punerea in lumina. Am facut cateva poze sa intelegeti despre ce e vorba.
Problema cumparatorului este ca trebuie putintica rabdare. Trimiterea acestui tub in Ro din Irlanda poate dura (in functie de transportator) de la cateva zile la 1 -2 saptamani. Ma gandesc serios sa-l trimit acasa in Tg. Mures dar atunci cumparatorul trebuie sa-l ridice.
Pretul este in euro 170, iar transportul il asigur eu. Cred ca oferta este mai mult decat onorabila, pretind acelasi aspect din partea cumparatorului.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
241.95 kb |
Vizualizat: |
de 3172 ori |

|
|
214.74 kb |
de 3172 ori |

|
|
197.1 kb |
de 3172 ori |

|
|
189.07 kb |
de 3172 ori |

|
|
186.2 kb |
de 3172 ori |

|
|
178.4 kb |
de 3172 ori |

|
|
256.99 kb |
de 3172 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
ncn Membru

|
|
Sus |
|
 |
ncn Membru

|
Trimis: 27 Iun 2016 18:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Tubul a ajuns la noul proprietar. A durat 9 zile dar a ajuns cu bine. Multumesc de gazduire.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|