Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 234587 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2845 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Liviu144 |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Bivanus Membru

Data inscrierii: 23 Ian 2023 Mesaje: 216
Motto: Dintre sute de catarge intrebarea nu e cate se vor sparge ci cate au asigurarea la zi... Localitate: Constanta
|
Trimis: 18 Ian 2025 23:34 Download mesaj |
Titlul subiectului: A lua sau a nu lua ... Pegasus SmartEye |
|
|
|
Mi se pare interesant prin prisma faptului ca se poate folosi la orice telescop are omu pe acasa , de la refractor de 60mm la Dobson de 300mm.
Intrebarea insa este daca , la pretul de strigare , piparat cu P mare , o sa faca mai multe decat eternul si fascinantul SeeStar S50. Time will tell cum spun englezii - a aparut si la ei cu pret in GBP numai 1499 iar la fratiorii de peste ocean e 1599 USD.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
110.83 kb |
Vizualizat: |
de 2084 ori |

|
_________________ 2 x Ochi Mk.1 și diverse scule de băgat lumina in ei. |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11271
|
Trimis: 19 Ian 2025 13:50 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: A lua sau a nu lua ... Pegasus SmartEye |
|
|
|
Bivanus a scris: | Mi se pare interesant prin prisma faptului ca se poate folosi la orice telescop are omu pe acasa , de la refractor de 60mm la Dobson de 300mm.. | Ee, nu chiar, merge doar pe cele cu focuser de 2".
Eye relief 12 mm. Trebuie baterie. Are magnificatie fixa, dar banui ca poti face zoomin. De vazut flickerul, nu orcine il suporta.
Practic iti vinde o camera de 500E cu 2000.
|
|
Sus |
|
 |
Bivanus Membru

Data inscrierii: 23 Ian 2023 Mesaje: 216
Motto: Dintre sute de catarge intrebarea nu e cate se vor sparge ci cate au asigurarea la zi... Localitate: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
mmarin Membru

Data inscrierii: 07 Ian 2014 Mesaje: 281
|
Trimis: 19 Ian 2025 15:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Smarteye are potențial, pentru cine e dispus să plătească prețul. Senzorul IMX 533 e mult peste ce oferă concurența, în plus are răcire. Există deja pe piață un produs similar destinat amatorilor de astrofotografie: ZWO ASI 2600 AIR care se vinde ca pâinea caldă. La câți amatori de EEVA sunt, mulți cu buzunare adânci, cred că or să aibă nișa de piață asigurată pentru mulți ani.
|
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11271
|
Trimis: 20 Ian 2025 13:39 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu cred ca se va vinde bine.
Mai ales ca are potential:
- binocular, multiocular, fara pierdere de lumina
- deconectare de la camera, de forma ochelari VR, stai comod pe scaun sau in casa, controlezi telescopul de la distanta, si calatoresti printre stele
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|