| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 237984 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2899 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: ywa |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
lost Membru

Data inscrierii: 12 Dec 2009 Mesaje: 4
|
Trimis: 12 Dec 2009 02:45 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Nou Venit ! |
|
|
|
In primul rand va salut pe toti .
Sunt din Bucuresti, 21 de ani.
Am si eu o serie de intrebari plus nevoie de cateva sfaturi .
Am terminat un simplu liceu Teoretic pe profil de Economie, un profil care nu ma atrage de nicio culoare, imi vine sa vomit cand ma gandesc la el ..
As vrea sa stiu ce studii as putea face in tara in legatura cu subiectul asta, astronomie . Astronomia ... ma macina, ma atrage si ma intriga in acelasi timp... am o placere si o dorinta deosebita s-o studiez desi nu am fost influentat de nimeni , e o alegere si o dorinta personala .
Din cate-am inteles ( DIN PACATE ) nu exista o Facultate in tara pe subiectul asta si nu ma multumeste ideea cum ca ar fi un simplu hobby, nu vreau sa practic un job de rahat in paralel cu ceea ce mi-ar placea cel mai mult sa fac.
So, sfaturi ....
Si va rog, chiar daca suna banal ceea ce am scris, nu fiti rautaciosi !  |
|
| Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 12 Dec 2009 09:29 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
| Incerca sa urmezi o facultate de matematica sau fizica urmand sa te specializezi catre sfarsitul studiilor. |
|
| Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11486
|
Trimis: 12 Dec 2009 18:40 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca vrei sa ramai in romania, orice slujba este de rahat, cu cateva exceptii...deci mai bine lucrezi ca ce vrei tu si cu banii castigati iti satisfaci curiozitatea/pasiunea de astronomie. Ca sa nu mai zic ca astronomia nu cred ca este o slujba de practicat in tara ca nu prea vad unde. Probabil singura optiune e sa incepi studiile aici si, beneficiind de recomandarile/relatiile/legaturile profilor de aici sau de capacitatea ta in domeniu, sa iti gasesti un master/bursa/doctorat/slujba in afara.
Vezi ca mai era un subiect pe tema asta pe aici. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|