Experții explorează planeta noastră pentru a găsi indicii despre cum ar putea arăta viața extraterestră și ce s-ar întâmpla dacă am intra vreodată în contact cu locuitorii altor planete.
Luni, 11 ianuarie, la 10;00 si 15:00 pe National Geographic Channel.
Se pare ca nu s-a inteles de ce trebuie sa existe cate un topic pentru fiecare emisiune desi am mai spus aici http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=45486#45486
Daca va deranjeaza atat de tare actiunea mea, voi incerca sa postez aceste informatii cat mai tarziu in noapte.
Ultimele mesaje se gasesc si in pagina principala a forumului in coloana din dreapta pentru fiecare sectiune in parte.
Si daca ramane totusi o problema va rog sa va adresati admin pentru alte explicatii.
Multumesc!
Acum am vazut asta sunt obligat sa intervin. D-l Dan Vasiliu asa a decis Imparatia adica ''Admin'' noi ce putem face ,moderam si noi cum putem in functie de timpul liber. _________________ Refractor Meade 60/700
Refractor ''home made'' 80/900
Binoclu Militar 10x50
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum