| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 239586 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2917 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: StefanGr |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2932
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 7060
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 03 Ian 2011 15:29 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun material. Multumim.
Asadar, zvonurile se confirma, si toate instrumentele prezentate de Sky-Watcher la expozitia Photokina, din toamna trecuta vor ajunge pe piata. Ba chiar apare in plus un newton rapid, F/4, de 300mm in tub de carbon.
Marea intrebare este la ce preturi vor fi acestea. Despre mult discutata EQ7, zvonurile dau un pret intre 4000 si 6000 de dolari. Personal cred ca va fi vorba mai degraba de un pret in zona 4000-4500.
Se mai vorbeste si despre o alta montura, EQ 8, aflata in stadiul de proiectare.
Oricum, pana strang eu 4000 de dolari, cred ca apare si EQ11  _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
mak Membru

Data inscrierii: 19 Ian 2009 Mesaje: 1231
|
Trimis: 03 Ian 2011 15:52 Download mesaj |
|
|
|
| Mie mi-au atras atentia refractoarele "widephoto", nu stiam ca o sa scoata asa ceva. De fapt, mai degraba varianta fara corector care e mentionata in text. Despre aceasta din urma n-am gasit nimic pe nicaieri. |
|
| Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 03 Ian 2011 16:32 Download mesaj |
|
|
|
Interesant.
Sunt curios cum vor suna primele review-uri la EQ7 asa, peste vreo 2 ani. Vad ca motorizarea e un fel de "direct-drive" sau cel putin asa pare... _________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
| Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1215
|
Trimis: 03 Ian 2011 18:23 Download mesaj |
|
|
|
Am scris eu un review acum 2 luni la montura EQ7, aparut in ultimul numar al revistei Pagini Astronomice. O gasiti pe situl magazinului pe pagina principala, se poate descarca. EQ7 e o copie la CGE PRO, cu mici schimbari de estetica si motoare care sunt stepper si nu servo. Modelul care l-am vazut expus la Koln era un prototip functional, unicul. Pretul va fi asemanator cu montura CGE PRO, altfel nu o cumpara nimeni. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|