| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
NeutronicStar Membru

Data inscrierii: 30 Dec 2010 Mesaje: 6
|
Trimis: 30 Dec 2010 14:30 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Bine v-am gasit |
|
|
|
Salut. Ma numesc Irina,am 35 de ani si ma bucur enorm ca v-am gasit  |
|
| Sus |
|
 |
Dan Vasiliu Membru

Data inscrierii: 29 Iun 2009 Mesaje: 971
Motto: SI SEDES NON IS Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 30 Dec 2010 14:58 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut Irina. De ce a durat atat pana ne-ai gasit?
Bine ai venit.
Inainte de a ne cere sfaturi despre achizitia unor instrumente citeste bine topicurile din sectiunea:
http://www.astronomy.ro/forum/Achizitie-instrumente-f60.html
Dupa ce le vei citi cu atentie o sa sti singura ce doresti sa-ti cumperi.  _________________ CER SENIN ! |
|
| Sus |
|
 |
NeutronicStar Membru

|
Trimis: 30 Dec 2010 15:53 Download mesaj |
|
|
|
) asa e ...a durat cam mult. Acasa n-am loc de copii la calculator si ma multumeam doar cu posturile "Discovery" si "National Geographic". Si gasind un pic de timp la munca...v-am gasit si iata-ma
Si multumesc pt sfat  |
|
| Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1082
|
|
| Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 31 Dec 2010 13:21 Download mesaj |
|
|
|
Bine ai venit, Irina !
Din moment ce ne-ai gasit, speram sa si ramai alaturi de noi si sa ai o activitate placuta atat pe forum cat si la observatiile astronomice.
Succes in aceasta frumoasa pasiune despre care nu ne-ai spus inca de cat timp o ai !
Poate ne spui si o mica istorioara.
Fiecare dintre noi are o poveste....cum l-a prins aceasta frumoasa vraja a astronomiei...  |
|
| Sus |
|
 |
NeutronicStar Membru

|
Trimis: 01 Ian 2011 00:03 Download mesaj |
|
|
|
Dintotdeauna m-a fascinat cerul,stele,soarele.Cand eram mica stiu ca vroiam sa devin astronom. Mi-aduc aminte ca la eclipsa din 1999 am ignorat toate sfaturile si m-am uitat fara ochelari. Vroiam sa vad eu cu ochii mei... . Cred ca acum vreo 2 ani cand "National Geographic" a difuzat documentarul "Universul stiut" pasiunea mea s-a amplificat. Dar... v-am mai spus n-am nici loc nici timp la calculator...si am urmarit toate emisiunile TV si reluate a 2 a si a 3 a oara si daca s-ar mai difuza nu m-as satura sa ma uit. De aceea ma bucur enorm ca v-am gasit si am inceput deja sa citesc topicurile desi sunt multi termeni pe care nu-i inteleg(nu prea eram prietena cu fizica din cauza profesoarei),dar ma documentez  |
|
| Sus |
|
 |
|