Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
UFO Membru exclus

Data inscrierii: 11 Ian 2012 Mesaje: 1049
|
Trimis: 09 Mar 2012 09:14 Download mesaj |
Titlul subiectului: Evenimentele astronomice ale viitorului indepartat |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 1738
|
Trimis: 09 Mar 2012 19:21 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Evenimentele astronomice ale viitorului indepartat |
|
|
|
UFO a scris: | .. posibila coliziune intre Mercur si Venus peste 3 miliarde de ani . |
As spune ca e un noroc chior pentru mama lui Gaus! |
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 09 Mar 2012 19:26 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. _________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 09 Mar 2012 19:40 Download mesaj |
|
|
|
Probabil varsta, entuziasmul...nu avem de unde sti, cert e ca de cand cu mama lui Gaus forumul asta a devenit mult mai spumos! Scuze UFO, nu am nimic personal cu tine, toata lumea mai face cate o gluma, dar parca prea le ,,pescaresti”. Insa nu te descuraja, nici asta nu ar fi bine, dar din multitudinea de idei care te abunda, prin exercitiu serios, o sa selectezi doar ceea ce cu adevarat aduce un plus la caruta pe care vrei sa o impingi, in cazul de fata astronomy.ro, regula valabila dealtfel si pentru mine. |
|
Sus |
|
 |
UFO Membru exclus

|
Trimis: 09 Mar 2012 20:26 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. |
|
Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 09 Mar 2012 20:35 Download mesaj |
|
|
|
UFO a scris: |
fiecare suntem ceea ce ne simtim. |
Ei da, uite un titlu bun pentru un topic, numai ca nu stiu daca merge pe astronomy! |
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 09 Mar 2012 20:59 Download mesaj |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. _________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
UFO Membru exclus

|
Trimis: 09 Mar 2012 22:13 Download mesaj |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 10 Mar 2012 10:07 Download mesaj |
|
|
|
@UFO: incearca sa postezi un pic mai rar, mai gandit si mai consistent. Incearca sa iesi macar o data pe saptamana intr-o noapte si sa observi un corp ceresc, Luna de exemplu. Cu ochii liberi macar. Si sa spui ce ai vazut, cum era cerul (senin, cetos), in ce faza era Luna, ce stele erau pe aproape etc.
@ursamajor: incearca sa nu te mai iei de UFO chiar de fiecare data cand posteaza
PEACE , brothers  |
|
Sus |
|
 |
UFO Membru exclus

|
Trimis: 10 Mar 2012 10:34 Download mesaj |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

|
Trimis: 10 Mar 2012 11:15 Download mesaj |
|
|
|
Aceasta postare este prea grabita si prea negandita Daca nu te-ai fi grabit poate ai fi avut timp sa gandesti si sa-ti dai seama ca:
1. Sunt mai batran decat tine si poate am acumulat in anii astia ceva experienta si chiar stiu ce spun.
2. Sunt moderator pe acest forum si poate ca admin o fi stiut el de ce m-a numit.
3. Ti-am explicat destul de clar pe celalalt topic unde ai inceput o alta discutie despre prevederea observarii lui Marte, ca nu se pot face predictii bune (valabile, utilizabile) pe sute de mii de ani, orice calculator sau program ai folosi. Atat calculatoarele cat si programele (modelelele de la baza lor) au limitari, erori de calcul mici care se amplifica in timp.
Stai jos  |
|
Sus |
|
 |
UFO Membru exclus

|
Trimis: 10 Mar 2012 11:38 Download mesaj |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

|
Trimis: 10 Mar 2012 11:55 Download mesaj |
|
|
|
Nu este vorba (deocamdata) despre "ce topicuri avem voie a deschide sau nu" ci doar despre rugamintea unui moderator de a aplica un pic mai mult de autocontrol. Nu este vorba despre "lucruri certe 100%" ci doar despre faptul ca o diferenta de 1" la 300000 de ani este complet nerealista si irelevanta. Am dat Luna doar ca un exemplu de observatie destul de usor de facut. In principiu ar fi de dorit sa impletim astronomia teoretica sau chiar speculativa cu un pic de practica astronomica. Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
zoth Membru

Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5919
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Mar 2012 23:28 Download mesaj |
|
|
|
UFO si ursamajor, incercati sa nu va mai faultati reciproc, ati avut unul, doua sau trei conflicte poate din intamplare dar acum trebuie sa aveti maturitatea de a le lasa sa se stinga in timp.
Din cate vad, aveti drumuri si tinte diferite in astronomie si deci rugamintea mea s-ar putea infaptui fara un efort considerabil din partea voastra.
Daca imi dati voie as spune cate o parere pentru fiecare:
UFO, imi place dorinta ta de a construi pe forum (de a strange informatii si de a le ordona dupa anumite criterii) dar ar fi bine sa aprofundezi si sa dezvolti mai mult subiectele pe care le deschizi.
ursamajor, imi place si aciditatea ta dar ar trebui sa o indrepti acolo unde se pune mai bine in valoare, risipa duce de devalorizare.
Pace! _________________ Fujinon 10x50FMTR SX; AR 45F11; AR 80F15; TS 102SD |
|
Sus |
|
 |
Enceladus Membru

Data inscrierii: 26 Iul 2011 Mesaje: 25
|
Trimis: 06 Apr 2012 21:57 Download mesaj |
|
|
|
Domnule moderator Doru Dragan, si dumneavoastra ati incalcat o regula aici la "Evenimente Astronomice", si toti ceilalti care au scris la acest topic , mai putin Zoth, si anume abaterea de la subiect, pe care o puteti face la P.M.
Ma scuzati daca am gresit cu ceva. |
|
Sus |
|
 |
|