| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
|
| Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11566
|
Trimis: 10 Sep 2010 15:16 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Pare facuta cu un reflector (se vad spykurile). Vad si ceva coma sau nu e focusata corect....
Ai grija ca e cu dus intors: picteaza toate stelele si la sfarsit o sa zica: "gata le ai pe toate pe perete, vinde sculele, nu mai ai nevoie de ele!". Se poate aplica si reversul: "vrei sa vezi mai bine stelele, atunci strangem pentru un APO mai mare"
Scuze, nu m-am putut abtine.
Totusi cred ca domeniul a mai fost abordat. Am mai vazut picturi e drept mai mult fictiune decat realism (astro art) dar totusi ideea cred ca nu e rea, pana la urma arta e arta indiferent de subiectul abordat. Succes.
|
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 10 Sep 2010 15:30 Download mesaj |
|
|
|
| valy a scris: |
Totusi cred ca domeniul a mai fost abordat. Am mai vazut picturi e drept mai mult fictiune decat realism (astro art) dar totusi ideea cred ca nu e rea, pana la urma arta e arta indiferent de subiectul abordat. Succes. |
Acelea nu sunt picturi, ci poze facute cu un procesor de imagine si apropo, sper sa urmeze un APO 200 mm pe omontura AP
_________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 10 Sep 2010 16:44 Download mesaj |
|
|
|
Scuze, acum am vazut ca unele sunt picturi, iar altele sunt procesari digitale
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
| Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11566
|
Trimis: 10 Sep 2010 16:52 Download mesaj |
|
|
|
| achy1978 a scris: | | Scuze, acum am vazut ca unele sunt picturi, iar altele sunt procesari digitale | Nu conteaza, important sa placa rezultatul. Mie de exemplu imi place, mi se pare interesant. La ce dimensiune este?
|
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 10 Sep 2010 17:26 Download mesaj |
|
|
|
40/40 cm
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 7215
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11 Sep 2010 13:57 Download mesaj |
|
|
|
Felicitari sotiei, si tie ca ai convins-o sa se apropie de acest domeniu. Sper ca va continua.
Asa cum au mai spus si altii, domeniul nu este nou. Mai demult exista si aici pe site o sectiune dedicata picturii astronomice, cu lucrari foarte bune, din toata lumea. Din pacate, nu stiu din ce motiv aceasta sectie a disparut.
_________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
Stanescu Octavian Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2006 Mesaje: 3762
|
Trimis: 11 Sep 2010 14:27 Download mesaj |
|
|
|
Frumos a iesit felicitari, asteptam M31, M42.
|
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 11 Sep 2010 15:52 Download mesaj |
|
|
|
Va multumesc pentru incurajari.
Urmatorul obiect va fi M97. Nu a fost aleator ales, ci in data de 25 ma voi intalni cu Dl. V. Scurtu care si-ar dori acest obiect pus pe panza (vreau sa fie o surpriza).
Am observat acum ca sunt foarte multe lucrari pe acest domeniu.
Cer senin
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
| Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 12 Sep 2010 20:17 Download mesaj |
|
|
|
Intr-o vreme incepuse Nicolae Reinholtz de la Zadareni niste picturi cu teme astronomice. Tematica se numeste intr-adevar astroart. In orice caz subiectul merita toata atentia iar Pleiadele sunt foarte frumoase, asa cum am vrea sa le vedem in fiecare noapte
|
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 13 Sep 2010 07:37 Download mesaj |
|
|
|
Am mai primit o sugestie (de la Dl. Olenici), careia, cred ca sotia ii va da curs (mai trebuie putin lucrat la parte de convingere). Aceasta presupune reprezentarea constelatiilor, in viziunea taranului roman (asa cum sunt descrise in cartea lui Ioan Otescu - am comandat cartea si sper sa fie pe stoc). Asadar, putem avea: Closca cu pui , Ciobanul cu oile, Hora din sat, Scaunul lui Dumnezeu.
Vreau sa va spun ca inainte de aceasta conversatie, eram familiarizat cu putine din denumirile populare ale satronomiei romanesti. Poate vor fi reauduse la viata.
Marian (si Ramona )
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
|
| Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9951
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Oct 2010 00:02 Download mesaj |
|
|
|
Frumos! E și puțină poezie, nu numai pictură acolo!
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6, 72mm F/10
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 3014
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: la poalele Chetricicai
|
Trimis: 10 Oct 2010 13:49 Download mesaj |
|
|
|
Fain ! . Seamana cu un fluture tropical. Tineti-o tot asa !
|
|
| Sus |
|
 |
achy1978 Membru

|
Trimis: 10 Oct 2010 17:55 Download mesaj |
|
|
|
Multumim!
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
| Sus |