| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2287
|
Trimis: 29 Noi 2006 00:15 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Meade LXD75 6" Newton GOTO |
|
|
|
Cam cat este un astfel de telescop prin Europa/America? Eu am o super oferta intr-un magazin care il vinde nou + garantie la 500 euro. Oare se merita?
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

Data inscrierii: 12 Mar 2006 Mesaje: 1260
|
Trimis: 29 Noi 2006 08:53 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Re: Meade LXD75 6" Newton GOTO |
|
|
|
| sarpe a scris: | Cam cat este un astfel de telescop prin Europa/America? Eu am o super oferta intr-un magazin care il vinde nou + garantie la 500 euro. Oare se merita?
Numai bine! |
Daca vorbesti de LXD75 cu 6" SN , atunci costa aceasta combinatie la noi aici, 999 Euro. Cat costa in USA nu stiu.
Totusi eu as fii atent la asa extraordinare oferte, ca pretul este mult mai mic ca pretul de cumparare al vanzatorului. Asa ca oferta ori este facuta un fake, si te prinde la platire, ori este facuta de cineva care are altfel de matematica sutdierta ca noi
Ori combinatia are ceva, care vanzatorul nu-ti spune.
Normal nu este. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
www.hoo-germany.de / info(@)hoo-germany.de
Tel.: +49 2452 976144 |
|
| Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 10:27 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Robert, garantia e de 5 ani (daca nu ma insel) spun ca am mai cumparat chestii de la ei si atat a fost garantia. Am incredere ca este exact aceiasi marfa ca in orice alt magazin, doar ca firma respectiva isi permite sa faca asa discounturi.
Sincer imi pare rau ca mi-am luat montura EQ5 acum 2 luni. Daca as mai fi asteptat putin acum deja aveam telescopul in casa Stiu ca in alt topic am zis ca nu imi place Meade, dar la o asemenea oferta cine ii poate rezista?
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 10:34 Download mesaj |
|
|
|
Ok, daca-i cunosti si ai incredere in ei, atunci este o oferta foarte buna. Totusi nu-mi vine sa cred, ca o firma poate sa faca asa oferte, ca pretul de cumparat aceasta marfa ca vanzator, este mult mai mare, ca pretul care ti-l ofera ei. Ori au castigat combinatia, ori a "cazut" de la masina, ori cine stie ce, normal nu e.
Dar totusi, tu zici ca este ok, atunci trebue sa fie asa  _________________ CS Robert
House of Optics Germany
|
| Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 11:26 Download mesaj |
|
|
|
Robert, unele firme mari pot sa apele la doua strategii de marketing:
1) Negociaza cu producatorul un pret foarte bun pe un produs anume, fiindca ii cumpara cantitati foarte mari.
2) Isi permite sa vanda in pierdere tocmai ca sa castige clienti.
Eu cred ca este valabila prima varinata, in cazul de fata. Si dupa cum stim ca Meade este un bun "economist" nu ma mira aceasta oferta aparuta acum. Si mai e inca o chestie, oferta o sa tina pana la epuizarea stocului, asa ca nu e o oferta permanenta. De asta am concluzionat cele doua strategii de marketing.
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 12:46 Download mesaj |
|
|
|
| sarpe a scris: | Robert, unele firme mari pot sa apele la doua strategii de marketing:
1) Negociaza cu producatorul un pret foarte bun pe un produs anume, fiindca ii cumpara cantitati foarte mari.
2) Isi permite sa vanda in pierdere tocmai ca sa castige clienti.
Eu cred ca este valabila prima varinata, in cazul de fata. Si dupa cum stim ca Meade este un bun "economist" nu ma mira aceasta oferta aparuta acum. Si mai e inca o chestie, oferta o sa tina pana la epuizarea stocului, asa ca nu e o oferta permanenta. De asta am concluzionat cele doua strategii de marketing.
Numai bine! |
Iti dau dreptate, ca prin achizitionarea multelor telescoape se primeste rabat. Dar poti sa-ti dai imaginea cate telescoape ar trebuii sa cumpere ei, ca sa primeasca ei asa un rabat mare? Si chiar o firma mare, care sa zicem are bani destui, nu ar face asa treba sa-si cumpere Stock plin la un pret de cumparare, care este peste pretul de vandut, numai sa-si faca reclama si sa primeasca clienti. Bine... eu nu vreau sa zic ca nu este adevarat ce scrii tu, dar sincer, cine cumpara Stock plin, ori are prea multi bani, ori calculeaza in alt sistem. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
|
| Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 12:53 Download mesaj |
|
|
|
Tot ce am scris eu sunt teorii (opinii) proprii, nu zic ca sunt adevarate dar nici false, ci doar mi se par cele mai probabile.
Una peste alta eu sunt suparat ca nu pot sa mi-l cumpar ca am bagat banii in alta montura dar lasa ca o sa "cresc eu mare"
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 12:55 Download mesaj |
|
|
|
Acum cred ca stiu, de ce oferta tu vorbesti
Exista la Lidl Franta acum aceasta oferta de 599 Euro. Am vazut-o adineauri, si ma mir de asta. O sa dau imediat telefon la MEADE si o sa intreb, ce inseamna porcaria asta, ca daca ei dau la LIDL oferta asta, atunci vreau si eu sa ofer asta la pretul asta.
Aici un link da code 06000 pentru Nice si vezi oferta
http://www.lidl.fr/fr/home.nsf/pages/c.o.2...Newton.ar8
Si acum vorbind de aceasta oferta, este clar de ce costa asa putin. Du-te la Lidl si intreaba-i detalii despre telescop, cum sa-l folosesti sau cum sa faci poze cu el si asa mai departe. Sau du-te la Lidl si zi-le ca telescopul este dejustat si sa-l justeze.... iti dau pariu ca nimeni nu o sa-ti dea service, ce sa zic de ajutor.
PS
daca era vorba de aceasta oferta, puteai sa o scrii imediat, ca poate ar puteau sa cumpere si altii aceasta oferta (poate in romania) _________________ CS Robert
House of Optics Germany
Tel.: +49 2452 976144
Ultima modificare efectuata de catre HoO_Germany la 29 Noi 2006 13:02, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 29 Noi 2006 13:02 Download mesaj |
|
|
|
Da aceasta e oferta, numai ca la mine e 499 euro. Nu am facut prea multa reclama fiindca acest lant de magazine nu exista si in tara. Si daca cineva vrea sa ii trimit, nu pot fiindca sunt prea multe batai de cap cu vama, etc.
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
Doru Dragan Membru

Data inscrierii: 02 Mar 2006 Mesaje: 4414
Motto: PER ASPERA AD ASTRA Localitate: Timisoara
|
Trimis: 30 Noi 2006 09:43 Download mesaj |
|
|
|
| Da! Se intampla ceva cu MEADE si Lidl. Daca dati un search pe google cu cheile astea o sa vedeti ca sunt gramada de oferte si in Spania, Irlanda, Belgia etc. |
|
| Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 30 Noi 2006 10:36 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Re: Meade LXD75 6" Newton GOTO |
|
|
|
| sarpe a scris: | Cam cat este un astfel de telescop prin Europa/America? Eu am o super oferta intr-un magazin care il vinde nou + garantie la 500 euro. Oare se merita?
Numai bine! |
Am aflat de la MEADE Europe (care sant aici la noi in germania) ca acest Newton NU este un SN, dar un Newton "normal" cu f/5.
Asa ca se relativeaza pretul la aceasta oferta.
M-am mirat foarte tare ca pe o parte facuta oferta la un SN cu LXD75 sa coste 999 ( da la 1299) si la LIDL sa-l dea cu 599 (respectv 499 in spania).
Clar scris, oferta in subiect NU este un 6"SN LXD. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
|
| Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 30 Noi 2006 11:00 Download mesaj |
|
|
|
Robert, am specifica in titlu ca este newton nu am zis ca este SN.
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 30 Noi 2006 14:11 Download mesaj |
|
|
|
| sarpe a scris: | Robert, am specifica in titlu ca este newton nu am zis ca este SN.
Numai bine! |
Da, tu ai specificat bine, dar am scris asta, ca sa fie fiecare 100% sigur ca este un Newton normal si nu SN.
Dar totusi, la pretul asta, este o oferta buna  _________________ CS Robert
House of Optics Germany
|
| Sus |
|
 |
|