| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 239636 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2917 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: StefanGr |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11566
|
Trimis: 26 Oct 2012 10:19 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Binocluri, telescoape gasesti la mai multi:
emag.ro
f64.ro
focus94.ro |
|
| Sus |
|
 |
moftangiu Membru

Data inscrierii: 25 Oct 2012 Mesaje: 11
|
Trimis: 28 Oct 2012 15:58 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Well .. pana la urma s-a terminat (momentan) cam asa:
- fost la astrolife, bantuit prin palatul copiilor, gasit magazin, nu stiu daca aveau si ceva in el, ca era inchis. La ora 13, so...
- plecat la Alcor, acolo inchis pana pe 31, D-l Costescu in concediu. Inca ma intreb cum functioneaza partea de online
- cautat pe la alte vreo 2 magazine, numai online, singura varianta era Celestron-ul de 15x70 si cum a fost clar ca nu este totusi calitativ, am renuntat in final.
Multumesc tuturor pentru sfaturi dar ca urmare, o sa astept pana pe 1 cand revine dl. Costescu si o sa-i fac o vizita, sa pipai niste binocluri. Intre timp, fara presiune de timp. pot sa ma orientez si la alte marci, alte magazine sau poate mai apare ceva pe bursa pe aici.
Prin urmare, raman variantele 10x50 sau 15x70 (si inclin catre 15x70) sau intre ele, atat timp cat gasesc ceva ok.
Ultima modificare efectuata de catre moftangiu la 29 Oct 2012 00:20, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
george_b Membru

Data inscrierii: 07 Aug 2012 Mesaje: 120
|
Trimis: 28 Oct 2012 17:14 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Am unul |
|
|
|
Salut,
nu vreau sa contrazic cele afirmate in acest topic, sfaturile sunt demne de luat in seama.
Eu am un Celestron 15x70 si sunt foarte multumit de imaginile oferite, atat ziua cat si noaptea - campul e suficient de bun sa vad Pleiadele, Hyadele, Andromeda, Cascada lui Kemble, clusterul dublu din Perseus - absolut spectaculoase. Cu un trepied mai bunicel e chiar un concurent serios in serile cand esti in dubiu daca sa-ti montezi telescopul si poti petrece ore in sir facand observatii cu el.
Cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face e sa probezi personal cateva si sa te decizi. _________________ Celestron C8,NEQ3-2 GoTo;
Lacerta 10x50, Celestron Sky Master 15x70 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|