| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
eolloe Membru

Data inscrierii: 30 Ian 2011 Mesaje: 226
Motto: Eu cand vreau sa fluier, fluier! Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 22 Feb 2013 09:53 Download mesaj |
| Titlul subiectului: O oferta foarte buna body Canon 1100d NOU - 1000 de lei |
|
|
|
Sper sa nu o considerati reclama dar chiar merita:
http://www.emag.ro/aparat-foto-dslr-canon-...grid_p1_l2
Daca se poate incadra in alta categorie rog moderatorii sa mute subiectul. _________________ Eu cand vreau sa fluier, fluier! |
|
| Sus |
|
 |
Cristi Toc Membru

Data inscrierii: 19 Feb 2013 Mesaje: 43
Motto: Uite-te pe cer si fi liber de orice gand. Localitate: Timisoara
|
Trimis: 22 Feb 2013 16:22 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
900 lei discount :O ... ce fras. Superba reducerea dar nu's bani
later edit: Faza e ca mai trebe pe langa sa-ti cumepri si obiectiv...deci probabil tot pe acolo ajungi. Max. 1-2 mil. mai ieftin. _________________ www.facebook.com/pamantul.asa.cum.este |
|
| Sus |
|
 |
Khristiansen Membru

Data inscrierii: 14 Mar 2012 Mesaje: 79
|
Trimis: 22 Feb 2013 16:42 Download mesaj |
|
|
|
| Cristi Toc a scris: | 900 lei discount :O ... ce fras. Superba reducerea dar nu's bani
later edit: Faza e ca mai trebe pe langa sa-ti cumepri si obiectiv...deci probabil tot pe acolo ajungi. Max. 1-2 mil. mai ieftin. |
Pentru cei care il cumpara pentru astrofoto e chiar OK. Obiectivul e chiar telescopul.
:: |
|
| Sus |
|
 |
Cristi Toc Membru

Data inscrierii: 19 Feb 2013 Mesaje: 43
Motto: Uite-te pe cer si fi liber de orice gand. Localitate: Timisoara
|
Trimis: 22 Feb 2013 20:01 Download mesaj |
|
|
|
| Khristiansen a scris: | | Cristi Toc a scris: | 900 lei discount :O ... ce fras. Superba reducerea dar nu's bani
later edit: Faza e ca mai trebe pe langa sa-ti cumepri si obiectiv...deci probabil tot pe acolo ajungi. Max. 1-2 mil. mai ieftin. |
Pentru cei care il cumpara pentru astrofoto e chiar OK. Obiectivul e chiar telescopul.
:: |
ai dreptate! _________________ www.facebook.com/pamantul.asa.cum.este |
|
| Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
|
| Sus |
|
 |
eolloe Membru

Data inscrierii: 30 Ian 2011 Mesaje: 226
Motto: Eu cand vreau sa fluier, fluier! Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 23 Feb 2013 09:27 Download mesaj |
|
|
|
Am vazut link-ul postat de Teo si nu m-am putut abtine sa fac o comparatie scriptica inte D3100 si D3200, eu fiind posesorul unui D3100.
M-am mai uitat si pe diverse review-uri si singurele lucruri in plus la D3200 fata de generatia anterioara sunt rezolutie mai mare (desi pe aceeasi dimensiune de senzor=dimensiune mai mica a pixelului) ceea ce ar fi un avantaj numai la fotografia in lumina normala. Al doilea lucru important in plus este un adaptor wireless (optional) care poate face conexiunea intre aparat si un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android.
Ar mai fi diverse optionale care sunt PLUS fata de D3100 dar consider folositoare doar declansator infrarosu (D3100 are doar pe cablu) si modulul GPS pentru exif.
Iata pagina oficiala:
http://www.nikon.ro/ro_RO/product/digital-...umer/d3200 _________________ Eu cand vreau sa fluier, fluier! |
|
| Sus |
|
 |
|