| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 10111
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 10 Mai 2013 11:56 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Inchidere cont Mircea Pteancu |
|
|
|
Datorita unor circumstante personale ma retrag de pe forumul astronomy.ro. caruia nu am sa-i reprosez nimic ci dimpotriva ii urez si va urez tuturor numai succese.
Va multumesc pentru tot si va doresc toate cele bune.
Mircea _________________ http://observoergosum.blogspot.ro/
https://astroclubgalaxis.blogspot.com
Dotare: reflectoare, lunete, cateva binocluri si un catadioptric. |
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 3002
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Shatra Neamtz
|
Trimis: 10 Mai 2013 12:22 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Fara cuvinte...
 _________________ Hai noapte , hai !! |
|
| Sus |
|
 |
Herr_Alien Moderator

Data inscrierii: 11 Noi 2010 Mesaje: 1081
|
|
| Sus |
|
 |
Michel Ardan Membru

Data inscrierii: 19 Apr 2013 Mesaje: 211
Motto: Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu și nu pentru ceea ce înțelegi tu. Localitate: bucuresci
|
Trimis: 10 Mai 2013 13:39 Download mesaj |
|
|
|
| [MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. |
|
| Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 7179
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10 Mai 2013 20:45 Download mesaj |
|
|
|
Sper ca nu este o problema de sanatate. Oricum, iti urez toate cele bune, si ... altceva, nu stiu ce sa mai zic. Sunt un pic ''mut''. _________________ Dragos N |
|
| Sus |
|
 |
theogon Membru de onoare

Data inscrierii: 20 Mar 2009 Mesaje: 1189
Motto: impresie, rasarit de soare Localitate: cluj
|
Trimis: 10 Mai 2013 21:06 Download mesaj |
|
|
|
Partir c'est mourir un peau...
Plecarea Domnului Pteancu va face Forumul mult mai sărac, lipsit de un observator inegalabil, de un comentator cu o știință de a scrie care transforma un subiect arid, precum unghiul de poziție sau distanța unghiulară a unei duble, într-o expunere de un lirism inefabil.
Domnul Pteancu a știut să readucă în atenție instrumentele mici, să scoată în relief frumusețea observațiilor fruste, să împărtășească din experiențasa vastă câștigată la ocular colegilor noștri, care mai alcătuiau din niște lentile, un ochean de privit la stele.
Nu mă cunosc cu Domnul Pteancu, dar mi-ar fi plăcut să ne întâlnim la Lisa. Poate data viitoare... și sper să existe o cale de revenire cât mai rapidă. _________________ mihai |
|
| Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5296
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 10 Mai 2013 23:22 Download mesaj |
|
|
|
| Putem face ceva pentru a schimba decizia ? |
|
| Sus |
|
 |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 11 Mai 2013 22:23 Download mesaj |
|
|
|
Tocmai mi-a picat privirea pe topicul asta si mi-a picat si fata
Sper totusi sa fie ceva de moment si astept poate o revenire ca si in cazul lui Tavi F.
Au fost mereu o incantare postarile dv. aici, o sursa zdavana de cunoastere. Forumul a devenit mai pustiu dintr-o data .
Va doresc sanatate si numai bine dar undeva am speranta ca va veti intoarce printre noi cei ramasi pe campul de batalie  _________________ Small minds discuss people, Average minds discuss events, Great minds discuss ideas
www.cloudynights.com |
|
| Sus |
|
 |
emilf Membru

Data inscrierii: 11 Mai 2010 Mesaje: 812
|
Trimis: 12 Mai 2013 10:45 Download mesaj |
|
|
|
Subscriu, regret retragerea dvs si va astept sa reveniti.  _________________ The only thing necesary for the triumph of evil is for good men to do nothing. -Edmund Burke- |
|
| Sus |
|
 |
david_eco Membru

Data inscrierii: 06 Mar 2010 Mesaje: 691
Motto: This most beautiful system of the sun, planets and comets, could only proceed from the counsel and dominion of an intelligent and powerful Being. Isaac Newton Localitate: Deva (Hartagani)
|
Trimis: 16 Iun 2013 16:33 Download mesaj |
|
|
|
 _________________ Was the eye contrived without skill in Opticks?...and these things being rightly dispatch’d, does it not appear from phænomena that there is a Being incorporeal, living, intelligent...?”
― Isaac Newton, Opticks |
|
| Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9896
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 16 Iun 2013 18:17 Download mesaj |
|
|
|
Dragi prieteni, Mircea este bine și își continuă activitățile ATM și de observații ca întotdeauna. Nu cred că motivele plecării sale de aici de pe forum au vreo legătură cu noi, prietenii săi. Cer senin! _________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
| Sus |
|
 |
Michel Ardan Membru

Data inscrierii: 19 Apr 2013 Mesaje: 211
Motto: Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu și nu pentru ceea ce înțelegi tu. Localitate: bucuresci
|
Trimis: 17 Iun 2013 14:41 Download mesaj |
|
|
|
| [MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. |
|
| Sus |
|
 |
starbuck Membru

Data inscrierii: 23 Ian 2011 Mesaje: 1111
|
Trimis: 25 Iun 2013 21:26 Download mesaj |
|
|
|
Dl.Pteancu, desi si eu am o pauza destul de lunga datorata delegatiilor, acum la revenire pe forum nu-mi vine sa cred ca va retrageti. Sper doar sa va rezolvati problemele cat mai curand si sa ne incantati mai departe in stilul dumneavoastra inegalabil.
Toate cele bune,
Dan
Ultima modificare efectuata de catre starbuck la 26 Iun 2013 10:06, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
tsa Membru

Data inscrierii: 03 Iun 2011 Mesaje: 118
|
Trimis: 26 Iun 2013 05:22 Download mesaj |
|
|
|
| Erwin a scris: | | Dragi prieteni, Mircea este bine și își continuă activitățile ATM și de observații ca întotdeauna. Nu cred că motivele plecării sale de aici de pe forum au vreo legătură cu noi, prietenii săi. Cer senin! |
Regret si eu foarte mult ca s-a retras de pe forum. E imbucurator ca se simte bine si continua activitatea de astronom, dar atunci cu atat mai greu e de inteles decizia luata. Ceva tot s-a intamplat. Nu are nimeni o explicatie? _________________ reflector: Dobson 254 mm, Sky-Watcher
Filtre: Astronomik UHC, Lumicon OIII, Lumicon H-Beta. |
|
| Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5296
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 26 Iun 2013 17:04 Download mesaj |
|
|
|
| Explicatii se pot gasi multe, dar un singur lucru este cert, ca ne lipseste ... |
|
| Sus |
|
 |
|