| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9902
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 12 Mai 2014 20:32 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
LIKE!
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

Data inscrierii: 22 Iul 2010 Mesaje: 3004
Motto: telescopul scuza mijloacele Localitate: Piatriia Neamtzii
|
Trimis: 12 Mai 2014 23:43 Download mesaj |
|
|
|
ME TOO !!
_________________ Hai noapte , hai !! |
|
| Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9902
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28 Iul 2014 12:43 Download mesaj |
|
|
|
Of course, mr. Gãinã! We also have published our works on www.cloudynights.com! But again, that is an amateur site!
Politics does not bothering us. Greetings from Mircea Pteancu!
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

|
Trimis: 28 Iul 2014 14:09 Download mesaj |
|
|
|
Stie careva cum se scrie ''let's jump'' in limba portugheza ?
|
| Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11566
|
|
| Sus |
|
 |
dcristi Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2010 Mesaje: 243
|
|
| Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11566
|
Trimis: 28 Iul 2014 17:02 Download mesaj |
|
|
|
| Care-i treaba cu comunistii? Ca n-am avut coloana si ne-am indoit sub vremuri? Nu cred ca ar fi prima indoitura.
|
|
| Sus |
|
 |
nobody Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2010 Mesaje: 5316
Motto: Never ever give up ! Localitate: Nowhere
|
Trimis: 28 Iul 2014 18:56 Download mesaj |
|
|
|
No comment ...
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
80.63 kb |
| Vizualizat: |
de 5294 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2936
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 28 Iul 2014 20:54 Download mesaj |
|
|
|
E, hai ca acu' am luat-o personal !...
Deci gaina pe nume Alex ne face la gramada mincinosi, paduchiosi, prosti si puturosi. Zice ca nu-i place internetul romanesc, dar se lafaie pe site-ul asta sau pe poezie.ro unde flatuleaza despre comunism pe toate gaurile.
In afara de zazanie si interpretari personale despre diverse evenimente, toate trecute prin prisma anticomunismului sau fervent, nu a adus nici un fel de contributii la forumul asta.
De aceea cred ca ar trebui sa-si caute locul prin indepartata si atat de familiara Siberie si sa posteze pe forumurile din gulagul lui Soljenitin, ca tot ii plac lui premiile si premiatii Nobel. Sa ne lase pe noi aici sa ne mintim intre noi, sa ne scarpinam de paduchi unii pe altii si sa ne vedem de prostia noastra pe mai departe.
Idioti ca asta nu au ce cauta aici. O spun cu toata raspunderea de moderator.
_________________ https://astrodata.wordpress.com/ |
|
| Sus |
|
 |
2SKY Membru

Data inscrierii: 19 Dec 2012 Mesaje: 2838
|
Trimis: 28 Iul 2014 22:46 Download mesaj |
|
|
|
| Cred ca a trecut de partea KGB , fie rusa fie ukraineana , nu cred sa fie diferente . Dar a judeca mari oameni ...... citati .... cu tineri ce au investit aproape tot in stiinta (hobby). Cind cineva a investit tot intr-un domediu , il lasi imi pare mie . Tovarase sint interesat cit este kg de votca , altfel nu vad inertia . Ati ramas IZOLATI ?
|
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

|
Trimis: 28 Iul 2014 23:02 Download mesaj |
|
|
|
Domnul Gaina ar trebui sa inteleaga odata ca afisarea anticomunismului la atatia ani dupa caderea cortinei rosii , e mai inutila ca o operatie de refacere a virginitatii .
Alte chestii ne mananca si ne distrug incet incet in zilele noastre.
Una din ele e scaderea constanta sau poate un pic accelerata a calitatii umane in esenta ei.
Avand in vedere spre exemplu , ca dupa decembrie 89 dinspre Republica Moldova ne-au invadat cateva divizii de curve , cateva regimente de mafioti si cateva plutoane de asasini , ma intreb ce fel de tupeu trebuie sa aiba un cetatean al acestei tari , in a ne cataloga in asemenea hal.
Dar poate ca toate astea au darul de a ne face mai uniti pe noi , romanii normali din aceasta tara.
|
| Sus |
|
 |
crissgab Membru

Data inscrierii: 20 Mar 2014 Mesaje: 101
|
Trimis: 28 Iul 2014 23:37 Download mesaj |
|
|
|
Am tot citit posturile de pe acest forum din lipsa de vreme prielnica, nu stiu daca se cade sa postez aici alaturi de mari personalitati tinand cont ca nu am nici o bibliografie sau numar impresionant de tomuri ( 0 ) - dar cu toate astea nu inteleg de ce unii au un asemenea complex fata de un regim care nu mai exista de 25 de ani ( ce e drept mai sunt unii din fosta perioada inca in viata dar pe care ii consider fosile pe cale de disparitie ). Nici macar tata care, copil fiind, si-a vazut propriul tata ingenunchiat cu pistolul la cap si amenintat cu executia daca nu semneaza actele de expropriere, nici macar el nu mai nutreste vreun sentiment fata de comunisti prin simplul fapt ca totul a fost lasat uitarii.
Se pare ca unii oameni inca traiesc in trecut sau trecutul e inca o actualitate pentru ei. Cat despre aceste campanii de denigrare a uneia dintre cele mai vechi si mai frumoase natiuni din Europa ( asa cum e pentru mine cu toate ca nu's orb si ii vad si 'mizeria' asa cum e ea ) - nu pot sa zic decat fie sunt purtate de personaje limitate, complexate, rupte de realitate sau cu brainwash marca anilor 50 ( vezi cazul Pitesti, dar se poate extinde la toate tarile din est pe o perioada mai indelungata ), ori de persoane mancate de invidie ce nu stiu decat sa arunce cu venin in tot ce nu pot atinge.
Paradoxal faptul ca romanii in marea lor parte nutresc cel putin sentimente de simpatie fata de moldoveni, pe cand acestia din urma nu se opresc din a arunca cu ***** si fug tot mai mult cu bratele deschise spre est.
|
|
| Sus |
|
 |
2SKY Membru

Data inscrierii: 19 Dec 2012 Mesaje: 2838
|
Trimis: 28 Iul 2014 23:59 Download mesaj |
|
|
|
La unificarea Germaniei , westul spunea ca ii saraceste estul si erau nr. 1 in Europa . Istoria trebuie asumata , nu sa fugi de ia , in orice domeniu . Dar daca intervine alcoolul . hî ... noroc .
|
|
| Sus |
|
 |
StarChild Membru

Data inscrierii: 29 Mar 2011 Mesaje: 1637
Motto: tata si sot in primul rand...restul neesentiale... :-) Localitate: Timisoara
|
Trimis: 29 Iul 2014 19:59 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Re: REPLY |
|
|
|
1) din acelasi motiv ptr care ne faceti pe noi toti restul cu ou si cu otet ca nu suntem destul de anticomunisti in ochii dumneavoastra. Daca dumneavoastra generalizati, sper ca avem si noi voie sa generalizam.... ca asa e in democratie .... si nu e in comunism
2) pai.... nu raspundeti.... ca nu e obligatoriu, ignorati subiectul..... ca asa e in democratie ..... si nu e in comunism
3) pai fiindca dansii nu sunt probabil interesati de un forum de amatori.... si fiindca nu este obligatoriu sa fii membru al astronomy.ro, fiindca asta eun forum de AMATORI ..... in democratie se poate asa ... in comunism nu
4) dar noi de ce am fi obligati sa va citim scrierile si cugetarile pe acest forum de AMATORI ?
In final, nu ma cunoasteti, nu va cunosc, dar totusi, cu ce ajutati dumneavoastra comunitatea de astronomi AMATORI din Romania ? Care este problema de fapt? Eu nu reusesc sa inteleg de ce scrieti aci toate chestiile astea care tin de istorie si arhive ?
_________________ PIERDUT FOTON!!! DECLAR NUL !!!
Ultima modificare efectuata de catre StarChild la 30 Iul 2014 10:09, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
catalin dumitru Membru

|
Trimis: 29 Iul 2014 20:51 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Re: REPLY |
|
|
|
| StarChild a scris: | | Care este problema de fapt? Eu nu reusesc sa inteleg de ce scrieti aci toate chestiile astea care tin de istorie si arhive ? |
Pana la urma , spam-ul se sanctioneaza pe acest site ?
Am ciudata senzatie ca unii au fost pedepsiti pentru mult mai putin .
|
| Sus |
|
 |
|