Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
logic Membru

Data inscrierii: 04 Apr 2008 Mesaje: 12
|
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1208
|
Trimis: 04 Apr 2008 16:18 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
E ok, dar ai nevoie de trepied. O varianta mai buna e unul din seria PCF II. Daca vrei ceva care sa nu necesite trepied ia un 12X50 sau 10X50. Binoclurile Pentax sunt printre cele mai bune la preturi medii. Modelele din seria PCF II au cel mai plat camp vizual corectat aproape in integime din cate am vazut eu.
|
|
Sus |
|
 |
Seb Membru

Data inscrierii: 22 Feb 2008 Mesaje: 70
|
Trimis: 04 Apr 2008 16:40 Download mesaj |
|
|
|
Cea mai mare problema este cu dealerul Pentax (sau ce o fi) focus 94.
Eu am avut incercari repetate in ultimii 2 ani sa cumpar produse care apareau pe site-ul lor si nu au reusit sa livreze nimic.
Recent am incercat din nou sa cumpar ceva de la ei: un binoclu Pentax 10x50 PCF WP II, dar din nou fara succes. Am primt doar raspunsuri vagi (ca nu il au pe stoc si nu stiu cand il aduc sau daca il aduc, etc.). In final am renuntat si am cumparat un binoclu BTC Albatros 10x50 de care sunt destul de multumit. As fi luat totusi un Pentax 10x50 PCF WP II, chiar daca pretul e de doua ori si ceva mai mare (fata de BTC Albatros 10x50), dar nu am avut de unde.
Parerea mea e ca decat un binoclu care trebuie folosit cu un trepied, mai bine un telescop. Din acest motiv am cumparat un binoclu 10x50 (sa il pot folosi fara trepied).
|
|
Sus |
|
 |
logic Membru

|
Trimis: 04 Apr 2008 17:57 Download mesaj |
|
|
|
Atunci trebuie sa-i contactez sa vad ce si cum, daca nu trebuie sa ma orientez spre altceva. Se vorbea pe aici de cele rusesti. Se mai gasesc pe undeva? Multumesc de informatiile de pana acum!
|
|
Sus |
|
 |
Ovidiu M. Membru

Data inscrierii: 16 Sep 2007 Mesaje: 1289
Motto: "The best light pollution filter is gasoline--you put it in your car and drive to darker skies." Localitate: Buzau
|
Trimis: 04 Apr 2008 18:19 Download mesaj |
|
|
|
Salut!
Vezi la sectiunea vanzari ca am eu un Pentax 10x50 XCF de vanzare. Este ca si nou din toate punctele de vedere. Pentru el, daca esti interesat, iti pot da si trepied de 1.80 cm si adaptor binoclu la 100 de lei impreuna. Vreau sa-ti zic ca desi merge si fara trepied, totusi altfel vezi Pleiadele, spre exemplu, cu trepied. Eu unul nu reusesc sa ma apropii de stabilitatea imaginii cu trepied, doarcu mainile.
Daca esti interesat astept PM.
|
|
Sus |
|
 |
logic Membru

|
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1208
|
|
Sus |
|
 |
dan.smarandoi Membru

Data inscrierii: 10 Iul 2007 Mesaje: 134
|
Trimis: 05 Apr 2008 09:55 Download mesaj |
|
|
|
Se vorbea pe aici de cele rusesti. Se mai gasesc pe undeva?
Avand in vedere ca esti din iasi,e posibil sa mai gasesti,ar fi o alegere buna,dar sa fie rusesc,nu chinezesc vandut de moldoveni.Eu am unul rusesc si credema ca face toti banii,daca as putea mi-as mai lua vreo 2-3 modele.Daca esti interesat gasesti aici pe forum informatii despre ele
|
|
Sus |
|
 |
logic Membru

|
Trimis: 05 Apr 2008 11:13 Download mesaj |
|
|
|
Din cate am observat , rusii care altadata umpleau pietele din oras nu mai sunt,dai cu pusca dupa ei! O sa incerc in asa numitul Bazar.
|
|
Sus |
|
 |
logic Membru

|
Trimis: 05 Apr 2008 14:31 Download mesaj |
|
|
|
Am gasit doar 2 binocluri si alea chinezesti! Unul pe care scria Sakura 20x80 costa 150 lei. M-am uitat un pic prin el, imaginea era clara dar nu am avut unde sa-l incerc la distanta mare. Reflexele de pe lentile erau rosiatice. Dar dupa parerea mea nu cred ca era de 80. Celalalt era mai mic si scria foarte evident ,, Made in China" de parca ar fi locul cel mai bun dpdv al calitatii. Am vorbit si cu cineva care aduce marfa de la Chisinau, asa-numitii ,,rusi", a ramas sa vada care sunt preturile la ei si imi spune saptamana viitoare. O sa caut niste denumiri de modele rusesti ca sa stie omul la ce sa se uite.
|
|
Sus |
|
 |
dan.smarandoi Membru

|
|
Sus |
|
 |
logic Membru

|
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4259
|
|
Sus |
|
 |
logic Membru

|
Trimis: 05 Apr 2008 20:48 Download mesaj |
|
|
|
As dori sa va intreb ce valori e bine sa aiba parametrul ,,exit pupil" ?
|
|
Sus |
|
 |
dan.smarandoi Membru

|
Trimis: 05 Apr 2008 20:57 Download mesaj |
|
|
|
Cu putin noroc,si bunavointa lui Zircon, acel binoclu 15x50 Baigish se afla in posesia mea,este un binoclu super,acum ma chinui sa-mi mai cumpar macar 1-2 modele de la rusi,se gasesc tot mai greu dar sunt cea mai buna alegere.
http://www.shop.zenitoptics.com/catalog/de...83490d77fb
Aici mai scad ceva din pret,din cate am inteles un fel de TVA,dar se mai adauga ceva cu transportul,eu am incercat sa iau un Kronos 20x60,din pacate nu-l mai au in stoc.Mai jos pun un atasament cu reducerea facuta la cateva modele pentru comparatie.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
89.1 kb |
Vizualizat: |
de 10818 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |