Foarte frumoasa! Felicitari!
Expuneri de o ora?! Cu filtrele de 3nm poti sa te intreci cu gluma. Nu ti-a fost teama ca vine un nor si strica toata expunerea? _________________ Marius
Da, dar eu sterg cadrele afectate si le folosesc doar pe cele curate. Un cadru de o ora nu te induri sa-l stergi chiar daca este diferit de celelalte. _________________ Marius
asta zic, chiar dacă am nori trecători, se estompează din cauza expunerii lungi și nu vezi nimic în poza. în câte sute de ore am trase, o singura data am avut un frame stricat de un avion foarte aproape (250 de metri - locuiesc între doua aeroporturi).
în rest, nu am aruncat nimic, niciodată. și în clamshell asta am vreo două sau 3 avioane aproape, mari cât tot frame-ul, dar nu se vad (aproape deloc). fiind semnal trecător, este înghițit de semnalul static expus mult mai mult (cer/nebuloasa).
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum