| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Cristian Kata Membru

Data inscrierii: 30 Iun 2018 Mesaje: 826
|
Trimis: 14 Mai 2026 16:04 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
| Acum a fost avertizat, mai departe pe buzunarul lui. Sorin a avut si el contact cu ambele variante, cele cu oculare mai mici si mai ciudate au vazut retur. Sunt inconfundabile ocularele, are si poze cu exemple...
|
|
| Sus |
|
 |
MotherEarth Membru

Data inscrierii: 08 Apr 2014 Mesaje: 93
|
Trimis: 14 Mai 2026 16:06 Download mesaj |
|
|
|
| Cristian Kata a scris: | De ce crezi ca ajunge maine? Ai vb la magazin? Pe site nu pare sa fie in stoc, adica dureaza vreao 10 zile, si e mai bine sa dureze decat sa nu dureze , in ideea sa nu aibe ceva care a fost returnat. |
Deja e trimis... era pe stoc. Am sunat înainte de a cumpăra
E pe drum... am awb, vine cu Sameday
|
|
| Sus |
|
 |
MotherEarth Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 16:12 Download mesaj |
|
|
|
Ms de avertisment. O sa deschid cutia sa ma uit la el, înainte de a plăti. Dacă e 'sus' ... ii plătesc doar ptr transport sa-l returneze, și pe-aici ti-e drumul
|
|
| Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
|
| Sus |
|
 |
MotherEarth Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 16:41 Download mesaj |
|
|
|
| Cristian Kata a scris: | | Practic daca nu e cel din lnkul 2, inseamna ca nu e cel de pe site, pt ca pe site e poza cu cel care trebuie, deci nici transport nu as plati daca trimite altceva. |
Yessir. Ma refeream în ultima instanță, dacă face figuri ii plătesc doar transportul. Altfel., nada.
Mi-am salvat câteva screenshot -uri pentru comparație. Am verificat și linkul ce-ati pus mai sus.. în legătură cu problema la ocular... o sa fiu atent
Se vede și din poze, la prima vedere ... cauciucul la ocular la binoclul varianta nașpa... e mai shitty.
Oare ma lasă curierul sa-l scot din cutie sa ma uit prin el ? Sau doar inspectie vizuala.
Nu-s mare cinoscator la binocluri... însă o problema de colimare o vezi imediat.. cel puțin
Ultima modificare efectuata de catre MotherEarth la 14 Mai 2026 16:44, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
CristiB Membru

Data inscrierii: 19 Mar 2008 Mesaje: 2233
|
Trimis: 14 Mai 2026 16:43 Download mesaj |
|
|
|
| Cristian Kata a scris: | Practic daca nu e cel din lnkul 2, inseamna ca nu e cel de pe site, pt ca pe site e poza cu cel care trebuie, deci nici transport nu as plati daca trimite altceva.
Trebuie sa fie exact ca aici, de unde ai comandat
https://astromagazin.ro/binocluri/12693-bi...d-apo.html |
Spus pe scurt, e ala pe care l-a postat Silviu, daca vine altceva e conserva.
Dar cine mai stie, chiar sunt curios.
Inainte de al trimite inapoi fa te rog niste poze ca sa ne delectam si noi si in acelasi timp sa fie invatatura de minte si pentru altii.
|
|
| Sus |
|
 |
MotherEarth Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 16:46 Download mesaj |
|
|
|
| Yep.. o sa am telul la mine când vine curierul. Dacă e clar varianta nașpa... ii fac câteva poze cand deschid cutia ...si-l trimit înapoi.
|
|
| Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 16:57 Download mesaj |
|
|
|
| Ca vrea ca nu vrea tot sta curierul, ca altfel nu ii dai banii. Uita-te la ceva cat mai departe, daca ai ceva stalpi/antene in departare ca sa poti obs mai usor daca e decolimat. (Sincer cred ca decolimatul e cea mai mica problema avand in vedere ca are suruburi pt colimat si nu trebuie desfaci binoclul, te ajut eu la colimat daca o sa fie nevoie de ceva ajustari, dar in rest sa fie ok)
|
|
| Sus |
|
 |
MotherEarth Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 17:01 Download mesaj |
|
|
|
Știți care-i partea amuzanta ? Dacă binoclul e petarda, vânzătorii sunt genul ' trimite-i petarda de binoclu.. sigur habar n-are ce cumpăra'.... pe când eu am 'reinforcements' la greu aici 😅
Eu încep sa am convingerea ca-i șanse bune sa fie petarda. De ce ? Cred ca era ultimul. Imediat ce am cumpărat/ plasat comanda, mi-a apărut ca nu mai e pe stoc... dureaza 7-14 zile.
Deci șanse non zero ca-i un retur ceva. I'll keep my eyes peeled.
|
|
| Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 17:25 Download mesaj |
|
|
|
| Cristian Kata a scris: | | .....Uita-te la ceva cat mai departe, daca ai ceva stalpi/antene in departare ca sa poti obs mai usor daca e decolimat. |
Nu mai ajunge el pana in faza aia. 🙂
Daca nu e ca asta din fotografie cheltuieste-ti energia doar sa-l imortalizezi in telefon, dupa care fa-i vant cu zambetul pe buze. Mareste bine fotografia de mai jos dar si ochii caci sunt banii tai si nu-s putini. 🙂
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
47.94 kb |
| Vizualizat: |
de 809 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 17:29 Download mesaj |
|
|
|
| Da, daca ii trimite modelul cu oculare mai mici si mai naspa, nu mai e stres cu colimarea. Dar daca vine cel "normal" are sanse. Eu nu pariez la faza asta deloc, orice e posibil....la APM (si nu numai).
|
|
| Sus |
|
 |
MotherEarth Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 19:47 Download mesaj |
|
|
|
Am facut o mica comparatie de refernita... sa-l deosebesc vizual.
Se vad clar cateva diferente intre ele.
In stanga avem varianta potential buna. In dreapta, calul troian.
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
750.37 kb |
| Vizualizat: |
de 768 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 20:08 Download mesaj |
|
|
|
Se vede clar ca cel din dreapta e facut la fabrica de jucarii. Despre cel din stanga citisem pe cloudnights ca e facut de o fabrica ce produce optica si pentru armata chineza.
Probabil tot la Oberwerk 15x70 ED Ultra sau Fujinon 16x70 o sa ajungi.
|
|
| Sus |
|
 |
Cristian Kata Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 20:17 Download mesaj |
|
|
|
| Nu poti confunda ocularele, e o diferenta enorma...de ex striatiile de pe partea de unde prinzi de ocular ca sa il rotesti, la unul sunt rare si late, la altul sunt dese si marunte, chiar nu le poti confunda.
|
|
| Sus |
|
 |
CristiB Membru

|
Trimis: 14 Mai 2026 20:23 Download mesaj |
|
|
|
| Normal ca nu o sa le confunde, nici nu are ce sa confunde, in masina curierului e doar cel din dreapta. 🙂
|
|
| Sus |
|
 |
|