Frumoase capturi! _________________ Un binoscop mare, o lunetă ED mica, un Maksutov rusesc și ceva binocluri mici si foarte mici!
Fără nemurire nu există adevăr!
Saturn in IR cu Tethys si umbra din nou in tranzit. Seeing-ul a fost mai prastie ca in 18/09.
In timpul uneia din capturi mi-a trecut prin cadru si cursa Ryanair Bucuresti-Milano (B737-800).
Destul de greu vizibil Tethys pe discul saturnian .. am verificat intai in soft sa vad unde era la ora respectiva si abia apoi l-am distins pe imagine, atat pe el cat si umbra lui
Felicitari! _________________ Nikon 10x35 EC; Fujinon 10x50 FMTR
TS PhotoLine 102SD; SW Startravel 150
Eu nu am reușit sa îl vad pe Thetys în poza! Dar nu vreau sa se creadă ca nu apreciez poza ta cu Saturn! _________________ Un binoscop mare, o lunetă ED mica, un Maksutov rusesc și ceva binocluri mici si foarte mici!
Fără nemurire nu există adevăr!
Te ajut eu. Pun mai jos poza lui Costin in care am marcat umbra satelitului. Un pic ENE o sa-l gasesti si pe Tethys mai deschis la nuanta. Este o imagine excelenta pentru antrenarea ochilor pe detalii de contrast scazut. Sper sa nu se supere Costin ca i-am mazgalit pe imagine ..
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum