eu ma astept sa fie mare si greu. undeva am vazut ca are vreo 30kg. oricum o sapt doua mai citesc si mai invat cate ceva. _________________ "Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe." -Brancusi
Baieti am ascultat de sfatul vostru si ieri mi-am luat un Skywatcher Dobson 254/1200 Pyrex. E mult mai usor de utilizat decat cel pe montura eq si sunt foarte multumit de el. Aseara am vazut de pe balcon Jupiter dar au aparut ceva nori asa ca am renuntat. In plus poluare luminoasa am din plin. Cand prind vreme buna ma pun in masina si ies cu tata afara din oras. _________________ "Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe." -Brancusi
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum