| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 238589 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2914 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: GeorgeE |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1438 la data de Sam Oct 25, 2025 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
Vali X Membru

Data inscrierii: 11 Feb 2011 Mesaje: 9
Motto: Destiny comes to those who listen, and fate finds the rest! Localitate: Montreal
|
Trimis: 17 Feb 2011 03:30 Download mesaj |
| Titlul subiectului: Salutare |
|
|
|
| Bine v-am gasit ! Ma numesc Vali, am 31 de ani, locuiesc in Montreal si sunt extrem de bucuros ca am gasit acest site! am inceput sa "cochetez" cu vizualizatul obiectelor ceresti si incerc sa acaparez multa informatie in acest sens! |
|
| Sus |
|
 |
Teo Membru

Data inscrierii: 23 Aug 2009 Mesaje: 2593
|
Trimis: 22 Feb 2011 01:04 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit, Vali X !
Sper ca in Canada sa iti poti permite instrumente astronomice mai bune decat avem noi aici si cu eforturi financiare mai mici decat in Romania zilei de azi.
In rest, ce sa zic...totu-i pasiune si cand pasiunea e mare, treci peste greutati mai usor .
Toate bune si succes in acest hobby deosebit ! |
|
| Sus |
|
 |
Vali X Membru

Motto: Destiny comes to those who listen, and fate finds the rest! Localitate: Montreal
|
Trimis: 22 Feb 2011 05:11 Download mesaj |
|
|
|
Teo, mersi frumos de intampinare ! intr-adevar, aici e un pic mai cald in privinta achizitionarii unui asemenea instrument. Stiu ca sunt de abia la inceput de drum, dar citesc cat pot de mult (petrec aproape 16 ore in fata PC din cauza jobului (), ma familiarizez cu corpurile ceresti (sa ma vezi seara cand vin de la munca, stand in mijlocul parcarii uitandu-ma pe cer!), deja ma pregatesc sa imi achizitonez un telescop (cel pe care l-am "ochit" este un Meade LT-6 ACF- inca ma mai documentez asupra lui, dar e varianta finala!)...dar in timp, sper sa ma pot lauda ca am ceva cunostiinte...oi vedea! Numai bine |
|
| Sus |
|
 |
Rabassa Membru

Data inscrierii: 15 Ian 2011 Mesaje: 9
|
Trimis: 22 Feb 2011 20:26 Download mesaj |
|
|
|
Bine ai venti Vali X, eu sunt Robert, spaniol ca locuiest in Romania, stiu ce e sa fim departe de acasa, dar asa e.
Aici sunt multumit de cerul ce avem.
Multa sanatate.
PD. Scuze pentru scrisul meu, nu cunosc suta la suta limba. _________________ SW 203/1000mm PDS.
Vixen VCM 110L.
NEQ6 pro Goto, EQ3-2,Cg4 motor AR.
Vixen NPL 10mm,PL 25mm.
SW UWA 6, 9, 15, 20mm.
Barlow Ultima X2 Celestron, Filtru GSO IR-cut.
SPC900. |
|
| Sus |
|
 |
Vali X Membru

|
Trimis: 22 Feb 2011 21:09 Download mesaj |
|
|
|
| ...simt dorul de casa! aici sunt de acord cu tine !..nu-ti fa grjii, am citit cateva mesaje de ale tale si am fost uimit de corectitudinea scrierii ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|