In noaptea de duminica am iesit pe deal la Silagiu . Am admirat inca destule Perseide si alte razlete.
Am inceput asa pentru incalzilre cu M16 apoi pe la ora 01 am trecut la Helix . am expus 42x 5min . cu Newton 220mm f/3.85. corector bader si Canon EOS 50 D.
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta?
Foarte frumos , iar Helix nebula, va fi urmatoarea mea tinta (cam peste 2 saptamani). De anul trecut astept acest obiect. _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta?
Aici mai trebuie umblat putin la calibrarea culorilor .... e cam mov ?!? _________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro
A trecut ceva vreme de cand nu ai mai facut poze Deep Sky. S-a reparat drumul pana la Silagiu?
Tintele astea sudice sunt cu adevarat misto... insa eu propun sa mergem in Namibia sa le putem poza in zenit.
Multa munca depusa in reducerea zgomotului... banuiesc ca senzorul a stat peste 30 de grade.
O da drumul e reparat de mult timp . inainte de lasarea serii am fost si la o degustare de struguri din via din apropiere
. senzorul a stat la o constanta temperatura de 33 grade , dark am folosit din trecut ce am gasit prin PC. cu reducerea de zgomot nu m-am omorat ... centrul la M16 e neatins de vreo reducere de zgomot la fel si in Helix in nebuloasa.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum